Ενημερωτικό Δελτίο για τον Κορωνοϊό

streetsouvlaki magazi3

Αγαπητοί πελάτες

Ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει παγκόσμια ανησυχία και εμείς στο Street Souvlaki αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με τη δέουσα σοβαρότητα. Παρακολουθούμε την εξέλιξη της κατάστασης και ακολουθούμε τις οδηγίες και ενδείξεις του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Παραμένουμε σε λειτουργία και δουλεύουμε σκληρά να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας κατά αυτή τη δύσκολη περίοδο. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων δεν υπάρχει ένδειξη οτι τα τρόφιμα είναι μέσο διάδοσης του κορωνοϊού.

Εκτός από τα μέτρα υγιεινής του προσωπικού και των καταστημάτων σύμφωνα με τις υγιεινομικές διατάξεις, ως Street Souvlaki έχουμε λάβει έκτακτα μέτρα, απολυμαίνοντας τα καταστήματα του δικτύου μας, με εξειδικευμένο απολυμαντικό επιφανειών και χρησιμοποιώντας την τεχνική της "εκνέφωσης". Πρόκειται για τον αποτελεσματικότερο τρόπο απολύμανσης επιφανειών για τρόφιμα που δεν αφήνει κανενός είδους κατάλοιπα. Την απολύμανση εφαρμόζουν εξειδικευμένα, πιστοποιημένα συνεργεία.

Παράδοση χωρίς επαφή

Συνεχίζουμε τις διανομές διατηρώντας αυστηρές προδιαγραφές κατά την παράδοση της παραγγελίας. 

Ο διανομέας θα παραδίδει την παραγγελία στην πόρτα ή στην είσοδο χωρίς να έρχεται σε άμεση επαφή με τον πελάτη και θα διατηρεί μια απόσταση 1 μέτρου κατά το ελάχιστο από τον πελάτη.

Υποχρεώνουμε συστηματικά τους διανομείς να τηρούν κανόνες υγιεινής και να ακολουθούν τις οδηγίες του πελάτη σχετικά με τον τρόπο παράδοσης.

Υπογραμμίζουμε την σημασία της τήρησης των κανόνων υγιεινής στους διανομείς μας και δεν τους επιτρέπουμε να πραγματοποιούν διανομές αν έχουν επισκεφτεί κάποια χώρα υψηλής επικινδυνότητας εντός των τελευταίων 14 ημερών ή αν νιώθουν αδιαθεσία ή αδυναμία.

Τροποποίηση Λειτουργίας Καταστήματος

Εξυπηρετούμε ΜΟΝΟ Take Away & Delivery

Απαγορεύεται η φιλοξενία πελατών & πώληση-παροχή αλκοολούχων ποτών

Σε εφαρμογή τίθεται από Δευτέρα 3/11, η νέα δέσμη μέτρων στον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης. Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του Covid-19 τα Υπουργεία Υγείας και Προστασίας του Πολίτη αποφάσισαν πως τα καταστήματα εστίασης δεν θα φιλοξενούν πελάτες στον χώρο τους, αλλά θα τους εξυπηρετούν μέσω παράδοσης της παραγγελίας στο χώρο τους (delivery) ή παροχή προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away), τηρουμένης της απόστασης του 1,5 μέτρου μεταξύ των πελατών κατά την αναμονή για την εξυπηρέτησή τους. Επίσης, απαγορεύεται αυστηρά η πώληση-παροχή αλκοολούχων ποτών μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 7 π.μ.

Με αλληλεγγύη & κατανόηση Μένουμε Ασφαλείς.