Το Street Souvlaki στο πλευρό της "Κιβωτού του Κόσμου" ως υποστηρικτής!

Η εφημερίδα "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ" σας προσκαλεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 15:00, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο (Σωτήρος Διός & Καραϊσκου, Πειραιάς), προκειμένου να ενισχύσουμε/στηρίξουμε τα παιδιά του κοινωνικού ιδρύματος "Κιβωτός του Κόσμου".Διάβασε περισσότερα...

 Η εφημερίδα "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ" σας προσκαλεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 15:00, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο (Σωτήρος Διός & Καραϊσκου, Πειραιάς), προκειμένου να ενισχύσουμε/στηρίξουμε τα παιδιά του κοινωνικού ιδρύματος "Κιβωτός του Κόσμου".

Σκοπός της συγκεκριμένης κίνησης είναι η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, ρούχα, ηλεκτρικά είδη, υπολογιστές, πετρέλαιο θέρμανσης και ό,τι άλλο χρειάζονται τα σπίτια φιλοξενίας της "Κιβωτού του Κόσμου".

Το Street Souvlaki αναδεικνύοντας το κοινωνικό του αίσθημα συμμετέχει στην εκδήλωση ως υποστηρικτής, και σας προτρέπει να παρασθείτε και εσείς για να παραδώσετε την προσφορά της αγάπης σας... Ας κρατήσουμε δυνατούς τους μικρούς μας φίλους από την "Κιβωτό του Κόσμου" με μία μικρή κίνηση αλληλεγγύης.

Ετικέτες: efimerida koinoniki, kivotos tou kosmou, Street Souvlaki,