«Νόστιμο» ευχαριστώ από το Street Souvlaki στο Νοσοκομείο Μεταξά!

Με ένα ξεχωριστό και γευστικό τρόπο, το Street Souvlaki, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Μεταξά, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για τις υπηρεσίες που προσέφεραν και προσφέρουν διαχρονικά, από την πρώτη γραμμή της «μάχης». Διάβασε περισσότερα...

metaxa1

Διαβάστε την σχετική δημοσίευση του piraeuspress.gr

Το Piraeus Press έγραψε επανηλειμμένα ότι ο Πειραιάς έγινε μια γροθιά στην αντιμετώπιση της πανδημίας και η εν λόγω προσφορά αποτελεί ακόμα μια απτή απόδειξη.

Το πιο γνωστό σουβλάκι του Πειραιά, το Street Souvlaki, προσέφερε τα πιο διάσημα «καλαμάκια» της πόλης, για τους περίπου 85 εργαζόμενους του Νοσοκομείου Μεταξά, που εργάζονταν στην απογευματινή βάρδια του Σαββάτου, ημέρα γενικής εφημερίας!

Το «γευστικό» ευχαριστώ κατέφτασε με 3 μηχανάκια στο Νοσοκομείο στις 19:30 περίπου του Σαββάτου και αφού οι πρόθυμοι και γελαστοί υπάλληλοι της Street Souvlaki πέρασαν από τον απαραίτητο έλεγχο της Πύλης (θερμομέτρηση, μίνι ιστορικό κλπ) και έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα (μάσκες κλπ), παρέδωσαν το «νόστιμο πακέτο» στους εργαζόμενους από το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό και τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Μεταξά.

Η πράξη της εταιρίας εστίασης Street Souvlaki ήταν τόσο συμβολική όσο και ουσιαστική, καθώς κάθε μορφή έμπρακτης στήριξης και αναγνώρισης, γεμίζει με ικανοποίηση και δύναμη το υγειονομικό προσωπικό των νοσοκομείων μας, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα το σημαντικό του έργο.

metaxa2

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος, ευχαρίστησε θερμά τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους της εταιρίας Street Souvlaki, με σχετική του ανάρτηση στο Facebook, αναφέροντας: «Σήμερα είχαμε «σουβλάκι night» για το προσωπικό του Νοσοκομείου Μεταξά! Ευχαριστούμε θερμά το Street Souvlaki για την προσφορά και την ευχάριστη έκπληξη κατά τη σημερινή γενική εφημερία του Νοσοκομείου μας. Συνεχίζοντας την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ατομικής προστασίας, επανερχόμαστε αργά αλλά σταθερά στην κανονική ζωή!».

Διαβάστε περισσότερα στην πειραιώτικη ιστοσελίδα www.piraeuspress.gr