Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά διοργάνωσαν την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 μεγάλη μουσική εκδήλωση «ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ» και το STREET SOUVLAKI μαζί με άλλες μεγάλες εταιρείες συμμετείχαν ως χορηγοί.Διαβάστε περισσότερα...

Το Street Souvlaki και φέτος χορηγός στη συναυλία κατά της φτώχειας
Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, με στόχο την καλύτερη και ουσιαστικότερη αντιμετώπιση καθημερινών αναγκών πασχόντων συνανθρώπων μας διοργάνωσε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μεγάλη Συναυλία κατά της Φτώχειας, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιώς.
Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά διοργάνωσαν μεγάλη μουσική εκδήλωση «ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ» και το STREET SOUVLAKI μαζί με άλλες μεγάλες εταιρείες συμμετείχαν ως χορηγοί.
Ο Ηλίας Βρεττός, η Ερωφίλη, Αφεντούλα Ραζέλη, η Χριστίνα Σάλτη, το παραδοσιακό συγκρότημα «Σμύρνα» και η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, θα ενώσουν τις φωνές τους με μοναδικό κίνητρο την ανακούφιση χιλιάδων συνανθρώπων μας οι οποίοι προσπαθούν με αξιοπρέπεια να επιβιώσουν κάτω από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αρκετές φορές αγγίζουν τα όρια της εξαθλίωσης. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Δημοσιογράφος Θανάσης Πάτρας. 
Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση με ανθρώπινα χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα για μια ουσιαστική κίνηση με συγκεκριμένο σκοπό.
Στέλνουμε το μήνυμα της ενότητας, υποστηρίζουμε την προσπάθεια των εκατοντάδων εθελοντών οι οποίοι σε καθημερινή βάση προσφέρουν τον εαυτό τους, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και των αναγκών χιλιάδων συνανθρώπων μέσα από τις υποδομές της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι σε καθημερινή βάση προσφέρονται περίπου 7.500 μερίδες φαγητού από τα συσσίτια της τοπικής Εκκλησίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιηθήκε με την ευγενική στήριξη του Δήμου Πειραιά και των χορηγών.